joi, 24 martie 2011

Nervi si draci in miez de noapte!

Mare e gradina ta, Doamne si multi cretini au sarit gardu'...stau si ma gandesc...ba, eu sunt un tip ok de felu' meu, chiar nu merit macar sa mi se spuna adevarul in fata? ma mai si poarta pe toate coclaurile, ma mai si minte cu nerusinare si mai si zice "te iubesc"!! Mi-e greata, scarba, imi repugna efectiv mincinosii...stiu ca vorba e "hate the sin, not the sinner", dar chiar nu pot sa mai fac abstractie cand acel SINNER e un cretin infect care isi bate joc de sentimentele oamenilor, un obsedat, un ignorant si un frustrat de propria sexualitate, fel de-a fi si reflectare in oglinda! Incerc, sincer, sa ii inteleg...dar tot la aceeasi concluzie am ajuns: traim intr-o lume nebuna si tot ce mai lipseste e apocalipsa ca in iad suntem deja...ciudat totusi...sunt nervos, dar in acelasi timp relaxat (nu am mai trait starea asta! hmm, pretty interesting!)...sunt frustrat de imbecilitatea unora, dar intr-un fel respir usurat si uite ca am mai realizat ceva...e bine sa ai blog in pula mea ca sincer, daca nu aveam, acuma detineam cateva tigari la activ...chiar ma descarc! waw, deci WAW!!! Un singur plus as avea pentru respectiva persoana(se stie ea, si sper sa citeasca ce am scris aici...): felicitari pentru curajul de a spune ce ai avut de spus si pentru taria de a indura cuvintele grele pe care ti le-am zis...sunt taios, dur, dar meriti din plin vorbele astea! Trebuie sa recunosc, totusi, ca ai dreptate intr-o chestie: merit pe cineva mai bun decat tine! Iti doresc o viata usoara, iti doresc sa fii iubit de cine dracu' vrei tu dar tine minte: roata se intoarce, ca de aia e rotunda! mda...pula mea...a fost o incursiune interesanta in aceasta lume a "iubirii" fictive si sincer, ma gandeam eu ca e prea frumos sa fie adevarat! M-am hotarat sa-mi vad de viata mea frate! tot ce prind, fut! Si stii cum e, ce tragi pe pula si ce bagi in gura nu prea mai poti da inapoi! In fine...multumesc pentru lectia de viata "mister"(numai asta nu esti da' hai...treaca de la mine de data asta) and from now on, i'll be more careful! pentru a conchide... FUCK YOUR MOMMA'S DEAD PEOPLE BAAAA!!!!

luni, 21 martie 2011

Quick movie review! ("Prayers for Bobby")

Pff...trailer-ul e minciuna pe langa film! Dupa cum ma asteptam, m-am emotionat foarte tare(si asta e putin spus pentru ca, la un moment dat, am inceput sa vars lacrimi mai mult decat razlete fara sa vreau si fara sa le pot opri)! E mai mult decat ma asteptam...e un amestec intre suferinta, tragism, religiozitate, gay life, homofobie, familie si expectante ale societatii. Ceea ce m-a impresionat si mai mult este faptul ca a fost inspirat din fapte reale, un adevarat wake-up call, o poveste ce exprima exact sentimentele unui adolescent tulburat si cu multe indoieli...Sincer sa fiu, ma regasesc in totalitate in felul de a gandi si de a trai al "eroului" principal si ceea ce doare mai mult este ca a trebuit o moarte de om ca sa se realizeze ca homosexualitatea "nu e o problema"!!!!! Tipul din film a mers la psihiatru, constrans fiind de mama sa care considera ca poate fi "vindecat". Chestia asta m-a motivat si mai mult sa lupt, sa fiu mai curajos si sa imi doresc cu o ardoare proaspat devenita de nestavilit sa le spun alor mei despre ce simt cu adevarat. Va fi un soc...sau poate chiar au stiut dintotdeauna despre mine...asta ramane o dilema cu care ma voi confrunta cat de repede posibil. Cert este ca nu vreau sa mai continui asa, in minciuna, vreau sa mi se permita sa iubesc cum vreau, pe cine vreau! La urma urmei, e viata mea si prefer sa mi-o traiesc dupa bunul meu plac! Nu cred ca deranjez pe nimeni in mod direct...La inceput am crezut ca "e doar o faza", ca va trece, ca e doar un cosmar din care ma voi trezi transpirat si cu asternuturile ude! Dar nu a fost asa...acum sunt impacat cu ideea, doar ca vreau sa pot discuta lucrurile astea cu persoanele care m-au conceput, care mi-au dat suflare de viata...Sper doar sa am taria si puterea sa fac acest mic-mare pas. Poate alcoolul ma va ajuta putin:)) nu stiu... Sa zicem ca cel mai mult mi-e frica de reactie, mi-e frica sa nu se simta dezamagiti, atata tot! "EI" REPREZINTA SINGURUL MOTIV PENTRU CARE MI-AS FI DORIT SA FI FOST HETEROSEXUAL! Si ca sa inchei... " Before you echo 'AMEN' in your home or place of worship, think and remember! A CHILD IS LISTENING!" (Mary Griffith)

Prayers for Bobby!

Am vazut doar trailer-ul deocamdata...e un film gay themed(tin sa mentionez ca, fiind un extravertit incurabil, de regula, prefer comediile si nu obisnuiesc sa urmaresc genul asta de filme). Ceea ce m-a atras este povestea! Un tip, Bobby, provenind dintr-o familie super/giga/terra credincioasa si sincer, cam cu un "tunnel vision" destul de suparator, isi traieste trauma vietii sale doar din cauza ca este homosexual, ajungand sa se sinucida din pricina faptului ca nu este acceptat de mama sa. Consider cu mana pe inima ca acest film poate schimba anumite conceptii pentru ca, din ce am observat pare destul de "deep" subiectul! Il recomand tuturor, intrucat consider ca are un substrat care impresioneaza pe oricine. Deviind putin de la subiect(filmul...sau mai bine zis, trailer-ul propriu-zis), tre' sa va spun ceva:)) ce le doresc eu persoanelor homofobe! : sa aiba copii homosexuali :P ( stiu ca sunt putin cretin si sarit de pe fix!) Asta, din pacate, poate insemna traume semnificative pentru respectivii copii, dar nu din cauza homosexualitatii, ci din cauza familiei...dar poate doar asa ne putem indrepta spre o societate in care "poponarismul" este mai tolerat. NU am pretentia sa merg si sa ma pup pe strada cu un tip ci doar sa nu mai fim judecati de catre persoane prost informate fie de mass-media, fie super indoctrinate de nu stiu ce GURU sau POPA... Daca Dumnezeu nu ma iubeste, de ce m-a facut asa? Nu eu am ales treaba asta:( De ce as fi ales sa fiu privit heghes de societate, sa traiesc intr-o depresie quasi-continua, sa fiu supus constrangerilor de a exprima ceea ce simt si, la urma urmei, ceea ce sunt! Mi-ar fi placut sa am o familie, sa am copii... Inca ceva...limbajul trivial il adopt pentru ca il adopt, si atat! Cu totii suntem perversi! P.S. "Smile, it confuses people!"

pe ritm de Radio 21...

:> sunt numai bun de luat acasa...sambata am gatit, am facut curat si mi-am propus sa va impartasesc si voua din "talentele" mele:D sper sa va fac pofta:)) ma rog, nu e cine stie ce, nu stiu cat de apetisant pare, dar a fost foarte tasty:D pe bune!:) am bagat ceva pastai ca e post...sincer, leguma mea preferata e carnea, asa ca nu prea m-am putut abtine sa nu mai adaug putina savoare adevaratelor legume :-" asaa...asta a fost felul principal, dar desertul a fost miezu':>:> pudding cu ceva capsuni...just fuckin' awesome! spor la salivat!

vineri, 18 martie 2011

"Decalogul dupa Hess" de Alina Nelega Hess

[fragment]..." Femeia, ca si evreul, e un produs secundar al evolutiei umane. Ca si tiganul, iubeste muzica, dar numai in masura in care acea muzica ii permite sa danseze. Creierul femeii, ca si al negrilor, este cu cel putin o treime mai mic decit al barbatului. Femeia nu este la fel de puternica, de inalta, de abila ca barbatul. Femeile nu vor putea practica niciodata anumite meserii, ele nu vor putea fi niciodata mineri, piloti de avioane, soferi de curse, nici macar bucatari profesionisti. Oricit de bine ar gati o femeie, barbatii sint cei mai mari bucatari, asta se stie. Femeile nu au ce cauta in arta. Femeile nu stiu nici sa scrie, nici sa picteze, nici sa compuna muzica, decit la nivelul lejer al intretinerii unui mediu placut in casele lor. Femeile ar trebui tinute in casa. Ele sa-si vada de educatia copiilor lor, desi cei mai mari educatori, tot barbatii au fost. Femeile sint incapabile de abstractizare. Femeia este facuta numai pentru procreare, asta se vede clar din dispozitia anumitor organe in trupul ei. De aceea, femeile sint stapinite de sentimente, pe cind barbatii -- de ratiune. Femeile iubesc sexul, de aceea nu trebuie lasate sa exagereze. Femeile, ca si ciinii, trebuie tinute la respect cu mina forte. Ca si ei, ele trebuie dresate de mici. Fetitele, mai ales, sint niste animale foarte periculoase. Nu va lasati fermecati de dragalasenia lor. Se vor transforma in niste mutanti, circotase, rele de gura, cicalitoare, se vor ingrasa si le va creste par pe fata lor cea astazi atit de dulce, sinii le vor cadea si vor face varice. Trebuie sa vedeti in orice fetita, femeia care va deveni nu peste mult timp. Din pacate insa, statistic vorbind, femeile traiesc mai mult decit barbatii. Asta mai ales fiindca femeile nu se sinucid aproape niciodata. Ele nu sint capabile sa asimileze valoarea, nu stiu ce inseamna curajul, demnitatea, onoarea, discretia, modestia, controlul, fermitatea, munca, suferinta. Femeile nu sufera, ele mimeaza suferinta. De aceea, spre deosebire de barbati, stiu foarte bine sa plinga. Femeile ar trebui inchise in rezervatii. Ar trebui hranite, ajutate sa se dezvolte, aduse in conditii bune pina la o anumita virsta, ideala procrearii. Pe urma, pe la 40-45 de ani, odata ce si-au terminat menirea, ele ar trebui eutanasiate cu blindete. Orice barbat ar merita sa aiba in patul lui, tot timpul, femei intre 15 -30 de ani. Cele peste 30 ar fi date barbatilor care nu mai pot procrea, ca sa se mai distreze si ei cu ceva. Nici o femeie peste 40 de ani nu merita sa mai traiasca. Ele nu aduc decit nefericire barbatilor lor si ii impiedica sa traiasca linga exemplare tinere ale speciei. Femeile nu se deosebesc intre ele. Nu conteaza ce alegi, pina la urma tot acolo ajungi. De aceea, n-are nici un rost sa preacurvesti." funny stuff...ceea ce e si mai interesant: e scris de o femeie in plm:)) deci e ok...stiu ca e putin misogin textul(putin mai mult...)da' mi se pare interesant:D enjoy!

RIUF Iasi

Joi, 17.03 2011, a fost organizata la Iasi editia a VIII-a RIUF ( Romanian International University Fair ). Organizarea a fost ok, numai ca a fost inghesuiala ceea ce denota succesul evenimentului datorat in mare masura publicitatii facute. Am fost putin frustrat ca nu am gasit programul de master care ma interesa intr-o masura destul de mare. In fine... Nu are rost sa va umplu capetele cu detalii care, desigur, sunt subiective...asa ca, cel mai bine voi atasa cateva poze care vorbesc de la sine:)

joi, 17 martie 2011

MO si F.O.C.A.

Cei de da CreativeMonkeyz nu inceteaza sa ma surprinda! Super talentati si inspirati, au creat doi robotzi MO si FOCA( Fabricat Original Cu Aluminiu ). Recomand acest mic serial, cate un nou episod aparand in fiecare joi. Eu nu mai am rabdareeeeeeee!!! Pentru cei interesati, ii puteti urmari pe : http://creativemonkeyz.com/category/robotzi-2/ asaa...si acuma: top 15 replici:))))

miercuri, 16 martie 2011

Se leaga o idilaaa, HOP! HOP!

da' de s-ar lega mai repede ca ma iau dracii...vreau sa te stiu aproape... stiti, e destul de dificil in lumea asta a "poponarelor"...cu greu iti gasesti pe cineva care sa te atraga din toate punctele de vedere si cu greu reusesti sa tii acea persoana langa tine pentru ca, na...tentatiile sunt mari si "are balta pula"... pana acum am schimbat cateva vorbe online(ceea ce e clar insuficient pentru "o conexiune" care, la dracu', totusi s-a format si asa)...in fine... tot ce va rog este sa nu judecati...suntem diferiti si totusi atat de asemanatori...pentru unii, homosexualitatea ramane un subiect TABU dar pula meaaa, asa m-am nascut, asta simt...sincer, nu cred ca e foarte palpitant sa vrei sa faci sex cu o femeie si sa nu ti se scoale efectiv pentru ca nu ai nici treaba, nu simti nicio atractie pentru sexul frumos... NIMIC! NIENTE! RIEN! NOTHING si alte alea... pentru unii suntem ciudati, bolnavi psihic, pentru altii suntem anomalii ale naturii...screw this! I'm lucky! si stii de ce? ok...sunt baiat...o sa ma insor, o sa am "n-shpe" copii, o sa am o slujba de tot rahatu' si o nevasta frustrata ca nu duc gunoiul cand ies din casa, sau o sa fiu catalogat drept porc daca ma scarpin la coaie fara nicio retinere pentru simplul fapt ca ma mananca! Dar, fratilor, uite ca treaba nu sta tocmai asa...ajungi la un moment dat sa descoperi acel ceva in tine, in sufletul tau, in interiorul tau care iti permite sa iti faci propriul destin, iti deschide un milion de posibilitati si optiuni despre cum sa-ti traiesti viata... dintr-o data, toate acele borne dupa care se ghideaza cotidianul si care ajuta la nenumarate comparatii si bullshit-uri de genu' intre membrii acestei nobile specii dispar! SPOOF! it's gone baby! Iti poti alege propria aventura...si eu asta incerc sa fac! gata ca ma ustura ochii:-j

Andra si Mamaruta = Parinti

Ce sa zic!... Felicitari, sa va traiasca! Andra e o scumpa si pe langa talentul destul de evident, mi se pare ca e si sincera si foarte finuta! aa...si pieptoasa...Mai Maruta, pune mana si misca-te la sala ca te faci porcusor:)) ai bulan ca e dragostea mare:D Congrats 4 David again!

Mi-am uitat parola:D

Mda...pula mea...n-am mai scris de ceva vreme si de ce? mi-am uitat parola:)) sunt cretin:) in fine... am inceput sa am o viata tare interesanta...in ultimul timp dau peste o gramada de cretini agramati pe care, sincer, nu ii suport absolut deloc...mi-am tras gagiu, m-am despartit de el( i'm a dude...ai o problema cu asta? asta sunt, cu asta defilez...cui nu-i convine sa ma suga pana la maduva):D Sa va zic ceva despre mine ca sa ma cunoasteti mai bine : sunt berbec, incapatanat, impulsiv, optimist, pacifist, putin nebun (in sensul bun, daca exista unul), extravertit, indraznet, tandru, romantic, punctual, sensibil, empatic, filozof, visator, dar prezent in realitate, sociabil (daca am cu cine), egoist (cine nu e?), imperfect, dar intotdeauna cu gandul la perfectiune si, nu in ultimul rand, modest:)))) Shit! gata...nu mai am ce zice, 4 now!...o sa va povestesc mai multe despre viata mea cu alta ocazie si sper sa reusesc sa fiu mai constant(asta daca nu uit iar parola) Pa!